Havenposters voortaan te koop via MASshop

web-luchtfoto
De haven van Antwerpen is met haar 13.057 hectare een van de grootste havens ter wereld. Omwille van haar uitgestrektheid is het vaak moeilijk de haven in één oogopslag te aanschouwen. Luchtfoto’s bieden vaak wel dit indrukwekkende zicht. Het Havenbedrijf laat op geregelde tijdstippen een luchtfoto van het havengebied maken. Om deze foto toegankelijk te maken voor het grote publiek, zal ze voortaan te koop worden aangeboden via de MASshop.
“Onze haven is qua overslag de tweede grootste van Europa, maar qua oppervlakte steekt haast geen enkele haven haar naar de kroon. De unieke combinatie tussen maritieme activiteiten, industrie en logistiek heeft van de haven een impressionant geheel gemaakt waarvan je de omvang maar pas ten volle beseft vanuit de lucht”, zegt havenschepen Marc Van Peel. “We merken dat ook vaak aan onze bezoekers, wanneer we hen onze overzichtsfoto vanuit de lucht of de vloerkaart in het MAS Havenpaviljoen tonen. Dat overzichtsbeeld willen we nu graag binnen handbereik van meer mensen brengen”, aldus Van Peel.
 
Praktisch
Vanaf 19 maart is de havenfoto in A0-formaat en op posterpapier te koop via de MASshop voor de prijs van 10 euro, incl. btw. Geïnteresseerden kunnen in de shop een ticket aankopen dat ze in het nabijgelegen MAS Havenpaviljoen kunnen omruilen voor een poster. In het paviljoen kunnen bezoekers dan meteen terecht voor extra informatie over de haven en kunnen ze de uitgestrekte en gedetailleerde havenkaart op de vloer bewonderen.
Het MAS Havenpaviljoen is dagelijks, uitgezonderd op maandag, geopend van 9.30 tot 17.30 uur. De toegang tot het paviljoen is gratis. MAS Havenpaviljoen, Hanzestedenplaats 19, 2000 Antwerpen – www.portofantwerp.com/havenpaviljoen
De MASshop is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.30 tot 17.30 uur en tijdens het weekend van 9.30 tot 18.30 uur. Van november tot en met maart is de shop geopend van 9.30 tot 17.30 uur. MASshop, Hanzestedenplaats 11, 2000 Antwerpen – www.masshop.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder