Halloween heerste een avond in de Bremschool

 
rhaloween-bremschool-dscn6012-2

De zelfgemaakte pizza-oven van Marc De Boeck kende veel succes

[Not a valid template]
In de Bremschool te Zandvliet vond vrijdagavond 28 oktober, een halloweenfeest plaats. Daaraan namen zo’n 200 kinderen en hun ouders of familieleden deel.
Er werden pizza’s gebakken in een speciale oven waarmee Marc De Boeck (62) uit Kalmthout was komen opzetten. De oven is gemaakt met een olievat waarin vuurvaste bakstenen zijn verwerkt. Door de hitte van de stenen worden de pizza’s uitstekend gebakken, legde Marc uit. Hij kreeg veel bijval en bakte de avond door meer dan 30 pizza’s wat overeenkwam met 120 punten. In een van de kraampjes werden dan weer 150 pannenkoeken gebakken en 30 liter pompoensoep gekookt. Onder de luifel waren tappers actief en in een tentje even verder stond een blubberpot. Daar konden de kinderen spinnen vissen. Lekker! De leerlingen waren allemaal verkleed en aten pompoensoep of dronken frisdranken.
Tegen dat het duister werd trok een griezelstoet uit langs de Putse- en Kalmthoutsebaan en de Bremstraat. De omwonenden waren vooraf op de hoogte gebracht met een brief. Zij deelden snoepjes uit. Na een rondgang van een uurtje was iedereen terug in de school waar verder werd gevierd tot 22 uur. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *