Gunther Neefs te gast bij Stabroekse fanfare

gunther-neefs-fanfare
[Not a valid template]
Zaterdag 15 oktober had de Kon. Fanfare Verbroedering zanger Gunther Neefs op bezoek. Het talrijk opgekomen publiek genoot in zaal Moorland van het concert.
Eerst was het de beurt aan het in-staporkest o.l.v. An Timmermans. Ze brachten 2 gekende nummertjes: ‘It’s oh so  Quiet’ en ‘Tiritomba’ dat door velen werd meegeneuried. Daarna volgde een optreden van de fanfare o.l.v. Wim Orban. Ze brachten 5 afwisselde nummers.
Na de pauze vervoegde zanger Gunther Neefs het gezelschap. De warmste stem van Vlaanderen bracht met zijn ‘Back to Swing’ samen met de fanfare een reis doorheen de bonte wereld van de swing. Gaande van ‘Bad Leroy Brown’, ‘My way’ tot ‘Reet Petite’. Het publiek kon niet stil zitten. Bij het bisnummer ging hij de zaal in en trokken enkele dames zijn aandacht. Gunther waagde het zelfs om op iemand haar schoot te gaan zitten. Hilariteit alom. Van een geslaagd optreden gesproken.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder