Grote verslagenheid in Sint Catharinaschool bij het overlijden van Jaitse.


Grote verslagenheid in de Sint Catharinaschool wanneer zondagmorgen 27 mei het droevige bericht  binnenkwam dat haar leerling Jaitse Cannaerts was overleden.

Jaitse was het zoontje van de uitbaters van bakkerij Van Keer uit de Kleine-Molenweg te Stabroek en broer van Dylan.  Jaitse was een guitig jong knaapje met de typische jongensstreken, net zijn plechtige communie gedaan, klaar voor de volgende stap in zijn jonge leventje, de grote school.

Samen met zijn mede-leerlingen van het zesde leerjaar had hij een videoclip in elkaar gestoken die nu vandaag op het schoolfeest zou voorgesteld worden.  Omdat het verdriet onder zijn maatjes zo groot is, werd besloten de voorstelling op een andere moment te laten doorgaan.

Jaitse zijn ouders wilden echter wel  dat het schoolfeest zou doorgaan. Voor de opening van het schoolfeest vroeg directeur Guy De Vrieze een minuutje stilte ter nagedachtenis van Jaitse.

Traditiegetrouw sluit het schoolfeest af met ballonnen. Deze keer zullen witte ballonnen voor Jaitse opgelaten worden.

Wij wensen de familie, vrienden, schoolkameraadjes, directie en leerkrachten veel sterkte met het plots heengaan van hun dierbaar zoontje en dikke vriend.


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *