Groepstentoonstelling Vriendenkring ’t Palet

KALMTHOUT – Op zaterdagen 30 september en 7 oktober en op zondagen 1 oktober en 8 oktober houdt Vriendenkring ’t Palet haar groepstentoonstelling in het domein Diesterweg, bereikbaar via Holleklederstraat te Kalmthout.

“De Vriendenkring `t Palet” is een gesloten groep van een twintigtal schilders die door evaluatie en door onderlinge ervaringsuitwisseling er in slagen zich steeds verder te verdiepen in de verschillende schilderdisciplines. Naast het natuurreservaat de Kalmthoutse Heide wordt er ook buiten gewerkt in het Arboretum van Kalmthout waar de groep altijd welkom is. De laatste jaren worden ook verschillende parken en landelijke taferelen bezocht en zijn de leden meer en meer gewaardeerde gasten van privé tuinen.
In de winter wordt er wekelijks geschilderd in het atelier in de bovenzaal van de basisschool van Nieuwmoer. Hier komt de persoonlijke creativiteit van elk lid volledig tot zijn recht en wordt authentiek schilderen bevorderd door te experimenteren met alle mogelijke schildertechnieken.

Nemen deel aan de tentoonstelling

Annie Andriessen, Monika Clierinck, Herman De Kuyper, Theo Groenen, Christina Hagberg, Jan Heeffer, Chris Hense, Ria Joris, Mieke Sanders, Koen Spitaels, Gilbert Uitdenhouwen, Ann Van den Broeck, Ria Van Hooydonk, Fons Vaningelgem en Aloïs Verhaert.

De tentoonstelling is telkens toegankelijk van 10 tot 17 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *