Groep Anthonissen fietst voor het goede doel

Verschillende werknemers uit de kantoren van Groep Anthonissen hebben deelgenomen aan de Pinnochio Wielertour, een fietstocht waarvan de opbrengst naar vzw Pinnochio gegaan is.
Pinnochio
vzw Pinnochio houdt zich bezig met  hulp en verzorging in het brandwondencentrum van Nederoverheembeek en dan meer bepaald voor de kinderen.  De vzw springt in daar waar de mutualiteit stopt met vergoeden.  Om u een idee te geven, de kinderen gaan naar een kuuroord in Spa waar een deel van de revalidatie gedaan wordt.  Hieraan hangt een kostenplaatje van 2500 euro per dag voor een kind.  
Ronde van België
Jan Van Neuten (ex profrenner) heeft daarvoor een zeer mooie ronde van België in elkaar gestoken.  Materiaalwagens, begeleiding door motards, mobilhomes, sportdrank- en voeding, politiebegeleiding, logistieke ondersteuning, dokters, … Alles was aanwezig.  Zelfs aangepaste kledij voor de ploegen was voorzien dewelke door de organisatie ’s nachts gewassen werd om ’s morgens terug te kunnen vertrekken.
Bekende namen
De organisatie had ook heel wat bekende namen aan de start: Ward Sels, Roland Liboton, Jan Verstraeten, Gert Vanderaerden, Het damesteam van Ludo Dierickxens bij de pedaalridders, minister president Kris Peeters, de schepen van Sport in Herentals, Wim Omloop, …  
In Diegem werd de start ’s morgens gegeven door Sven Nys.   Dit was een superinitiatief van Jan Van Nueten waaraan Kantoor Anthonissen graag meegewerkt heeft.

De totale afstand van de rond bedroeg 665 km en werd in 24u55 afgelegd aan een gemiddelde snelheid van 26,6 km/u incl tussenstops

Fantastisch dus om op deze manier met de groep kinderen met brandwonden te kunnen helpen.  De opbrengst van deze wielertour ging integraal naar de VZW pinnochio dewelke zich bezig houdt met het helpen van kinderen met brandwonden daar waar de mutualiteiten niet meer tussenkomen!  Met succes hebben we deze wielertour tot een goed einde kunnen brengen! Dank aan de supporters voor de ondersteuning!


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.