Gouden Vork voor Reigershof

Restaurant Reigershof, aan de Reigersbosdreef in Berendrecht, sleept de “Gouden Vork 2013’’ in de wacht en de Martinushoeve, aan de Spaansemolenstraat in Zandvliet, krijgt een bronzen vork. De zilveren vork werd uitgereikt aan Eetkamer à l’infintiste in de Kasteelpleinstraat te Antwerpen.

De “Gouden Vork’’ is een culinaire wedstrijd georganiseerd door een gratis magazine. Elk deelnemend restaurant wordt bezocht door een onpartijdige, anonieme jury en beoordeeld naar instelling, bediening, kaart, dranken en prijzen. Op het einde van het jaar worden 3 laureaten verkozen. De winnaar van de “Gouden Vork’’ ontvangt een kunstwerk op sokkel. De tweede en derde prijs is een oorkonde.  Werner Robbens, chef-kok en zaakvoerder van Het Reigershof, is een gelukkig man. ,,Ik denk dat ze vooral voor onze goeie prijs-kwaliteitverhouding gestemd hebben. Ik werk altijd met seizoensproducten en ook veel met vergeten en minder bekende groenten. Zo weten we de gasten vaak te verrassen en gaan ze tevreden naar huis’’.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder