Goed nieuws! Gansrijden in Hoevenen gaat door

Voor Tom Hendrickx, koning 2019, wordt het een ‘thuismatch’

HOEVENEN – Na 2,5 jaar te moeten wachten door Covid, wordt in Hoevenen op 19 september opnieuw de gans gereden!

“Aangezien er asfalteringswerken zijn in de Dorpsstraat in Stabroek, in het weekend van 17/18/19 september, en het Frans Oomsplein op de omleidingsweg viel, mochten we daar niet rijden. Dit zorgde er dus voor dat onze maatschappij de Koninklijke Ganzenrijders Hoevenen vzw, op zoek moest naar een alternatief”, zegt secretaris Sven Van Bouwel.

Na het nodig overleg met de verschillende diensten en het schepencollege van Stabroek, kwam het volgende uit de bus.
Het gansrijden vindt plaats bij de huidige koning van 2019, Tom Hendrickx, in de Rijstraat 30 te Hoevenen. Na het trekken van de kop blijven we gewoon daar ter plaatse om de nieuwe koning 2021 te vieren in de feesttent.

Het gansrijden gaat door vanaf 15 uur op 19 september in de Rijstraat 30 te Hoevenen. Er is een feesttent en verschillende eetkramen aanwezig.

Belangrijke maatregelen
Er is GEEN vrije toegang. Er wordt gewerkt met het COVID-SAFE-ticket (zorg dat je dit tijdig in orde brengt, ook voor kinderen 12+!!), zodat het feestgedruis onder normale omstandigheden kan gebeuren.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

3 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder