De haven zomert: shipspotting

HAVEN – LILLO – Altijd al eens een containerschip van dichtbij willen zien? Het kan! Schrijf je snel in voor een rondvaart door de haven op 4 en 5 september. 
Deze zomer organiseert Port of Antwerp een heuse shipspotting door de haven van Antwerpen. Baggerboten, roroschepen, containerschepen, olietankers, sleepboten, binnenschepen: al deze vaartuigen bewonder je in de Antwerpse haven op slechts enkele meters afstand. 500 deelnemers kunnen zich inschrijven voor een rondvaart die een unieke inkijk geeft in onze wondere havenwereld. 
Fototoestel in de aanslag en spotten maar! Wie weet spot je wel een megaschip… Schrijf je snel in

Shipspotting is voor alle leeftijden en gaat door op zaterdag 4 en zondag 5 september 2021 tussen 10u00 – 12u00 en 13u00 – 15u00. Startplaatst: Lillo Steiger, Lillo 2030 Antwerpen. Klik hier voor de exacte locatie op Google Maps. 
Inschrijven is verplicht. https://shipspotting.tickoweb.be/schedule?date=2021-09-04

Deelname: 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen onder de twee jaar mogen gratis mee. Reservatie is verplicht. Omwille van veiligheidsmaatregelen kan je niet mee op het schip als je niet ingeschreven bent.  De shipspotting duurt 2 uur en gaat door in groepen van 130. De gidsen spreken Nederlands.

Covid-maatregelen
Wees zeker 15 minuten voor het begin van de shipspotting aanwezig. De rondvaart vertrekt stipt om 10u00 of om 13u00. Kom dus zeker op tijd!
Ontsmet je handen voor het begin.
Tijdens verplaatsingen op het schip draag je een mondmasker. Je mag dit afnemen wanneer je neerzit. 
Hou waar mogelijk voldoende afstand van andere personen tijdens het event.
Breng zeker je e-ticket mee: digitaal of op papier.

Port of Antwerp zal beelden van dit event maken die mogelijk gebruikt worden in toekomstige campagnes, je kan steeds vragen tijdens het event om niet gericht in beeld te komen.

Schrijf je snel in

Bereikbaarheid
De shipspotting start aan de steiger in Lillo. Deze is bereikbaar met DeWaterbus of met de auto. Indien je met de auto van Antwerpen komt, hou dan rekening met de werken aan de Scheldelaan en volg de omleiding via de Kastelweg. 

foto Port Of Antwerp
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *