Geschenkbeurs Wereldwinkel te Stabroek


Op zaterdag 2 en zondag 3 december 2017 organiseert Noord-Zuidraad en Oxfam-Wereldwinkel Stabroek zijn jaarlijkse geschenkenbeurs voor de 23e maal. Want met eerlijke cadeautjes maak je iedereen blij: je geliefden hier en producenten in het Zuiden.
Kom kiezen uit het ruime aanbod aan geschenken van eerlijke kwaliteit in zaal Moorland Stabroek (sportweg 2). Oxfam-Wereldwinkel Stabroek zet de deuren van zijn Cadeaudagen open op zaterdag 2 december van 11 tot 21 uur en zondag 3 december van 10 tot 17 uur. Je vindt er cadeaus, ingrediënten voor je feestmenu en wijnen voor elke smaak.
Ook andere organisaties nemen deel aan onze beurs: Noord-Zuidraad, Wereldsolidariteit, Fairtrade Gemeente, 11.11.11, Bond Zonder Naam, Damiaanactie, Ubuntu vzw., Velt en Natuurpunt. Je kan op onze beurs ook gratis wijn en koffie proeven en je krijgt een gratis blikje frisdrank bij elke aankoop. Je kan ook iets komen nuttigen in ons wereld-café.
Zaterdag om 19u treed het koor Canteclaer op, zowel het jeugd en volwassenen koor zorgen voor de muzikale omlijsting tijdens de zaterdag avond shopping.

Net zoals Chris Lomme en Leah Thys steun je zo niet alleen boeren en producenten in het Zuiden maar ook een beweging van meer dan 8000 vrijwilligers die niet alleen eerlijke prodcuten verkoopt. We strijden ook voor eerlijke handelsregels!
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *