Gemeenteraad

Maandag 21 november vanaf 20u komt de kapelse gemeenteraad samen in Beukenhof.  Enkele punten op de dagorde belichten we even vooraf. Mobiliteit:   Weggebruikers, komende uit Fortsteenweg, moeten voorrang verlenen  aan chauffeurs, rijdend op het rond punt aldaar.
In de Kapelsestraat, van Bloemenlei tot Streepstraat aan de onpare zijde, wordt voortaan parkeren toegestaan.
Het verkeersreglement ter hoogte van de Koolkaai wordt nu in een definitieve vorm gegoten. De herinrichting van de straat is een feit. Het betreft de verbindingsweg tussen spoorweg en sporthal (C.Pallemansstraat).
Retributie:  GFT.     Gft-zakken van 40 en 80 liter waren in het verleden verkrijgbaar. Nochtans hebben deze zakken niet zo een lange levensduur. Toekomstgericht, en als de raad goedkeuring verleent, zijn alleen nog zakken van 50 liter verkrijgbaar. De retributie voor 1 GFT-zak bedraagt    1 euro.
Eindejaarskadootje…  Elk kapels personeelslid kreeg eind vorig jaar een cheque van 35 euro.   Voor 2011 wil het gemeentebestuur weerom gulhartig overkomen. Hetzelfde bedrag wordt eveneens uitgekeerd in de vorm van een eindejaarscheque voor dit dienstjaar.
Nog op de agenda, de goedkeuring van financiële en beleidsnota  (budget 2012)  alsook het meerjarig beleidsplan  2012-2017.         erjee.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *