5.800 euro voor Zelfhulpgroep MS-Patienten!

Donderdagavond 10 november, niets dan blije gezichten in de voetbalkantine van KVK-Mariaburg aan de Zwemdoklei.
Tijdens een gezellige ontvangst, werden 2 cheques overhandigd aan de Zelfhulpgroep MS-Patiënten te Brasschaat.  Herman Akkermans, lid van deze zelfhulpgroep, nam zeer dankbaar 2 mooie bedragen in ontvangst.
Eduard Bedeer, voorzitter van KVK-Mariaburg stond klaar met een cheque van 1500 euro. Zijn broer, Frans Bedeer, mede-bezieler van Velo Classic Mariaburg-Bosduin, kon 4.300 euro overhandigen, de opbrengst van de 13e Velo Classic van afgelopen augustus.
Al zat het weer wat tegen, het belette niet dat circa 1700 fietsers-deelnemers genoteerd konden worden. De ene in het zadel voor een gezapige familierit, de andere voor een stevig sportief parcours, gelukkig verkeersarm.
Beide broers bevestigen het verder zetten van de  Velo Classic. Op 4 en 5  augustus  2012 wordt de 14e uitgave gereden, hopelijk met zonnige toestanden.
Namens het Brasschaats gemeentebestuur waren schepenen Konings en Van Deuren aanwezig. Beiden nemen omzeggens jaarlijks deel aan de succesrijke Velo Classic.
Na afloop werd er donderdagavond  rijkelijk geschonken….      erjee.
__________________________________________________________________________________________________________________________________

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *