Gemeenten nodigen inwoners uit voor nieuwjaarsrecepties

Foto - pvhmedia

copyright – pvhmedia

POLDER – 2024 is officieel begonnen en traditioneel wil dat zeggen dat alle gemeenten een nieuwjaarsreceptie organiseren. Elke gemeente trakteert haar inwoners dan op een hapje en een drankje, om samen het nieuwe jaar te vieren. Bekijk hier een overzicht van wanneer de nieuwjaarsreceptie plaatsvindt in jouw gemeente.

KAPELLEN – Zondag 7 januari op het Dorpsplein

Het gemeentebestuur trakteert op zondag 7 januari 2024 aan de ijspiste op het Dorpsplein. ‘Kapellen klinkt!’, de jaarlijkse nieuwjaarsdrink voor inwoners en ondernemers, vindt plaats van 11 uur tot 13 uur. Er wordt weer geklonken met gratis en met betalende drankjes. Naar goede traditie worden er weer mokken uitgedeeld (zolang de voorraad strekt). Je kan tijdens ‘Kapellen klinkt!’ trouwens uitzonderlijk gratis parkeren in parking Bruggeske (Mercator 1).

Copyright – Gemeente Kapellen

BERENDRECHT-ZANDVLIET-LILLO – Zondag 7 januari op de Solftplaats, Berendrecht

District Berendrecht-Zandvliet-Lillo organiseert jaarlijks een nieuwjaarsdrink waarop inwoners gezellig het nieuwe jaar vieren. Dit jaar gaat de receptie door op zondag 7 januari, van 11 uur tot 13 uur, in het winterdorp op de Solftplaats in Berendrecht. Alle inwoners van het district zijn er welkom om samen afscheid te nemen van 2023 en te klinken op het nieuwe jaar.

Elke inwoner krijgt van het district 2 drankbonnen aangeboden. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen ook gratis komen schaatsen op de ijspiste.

KALMTHOUT – Zondag 7 januari op Kerkeneind

Op zondag 7 januari is het feest in Kalmthout. Die zondag zetten ze namelijk met z’n allen feestelijk het nieuwe jaar in, van 16 uur tot 20 uur. Kerkeneind wordt voor de gelegenheid weer omgetoverd tot een feeëriek winterdorp. De gemeente trakteert alle Kalmthoutenaren op een smakelijke hap: er worden gratis soep en frieten uitgedeeld. Daarnaast tekenen ook enkele verenigingen present voor de verkoop van drank en versnaperingen. Met de opbrengst van de verkoop hebben de verenigingen een extra centje om hun clubkas te spijzen.

BRASSCHAAT – Zondag 7 januari aan Hemelweide

Brasschaat zet het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari. Het gemeentebestuur nodigt haar inwoners uit op de ijspiste, aan de Hemelweide, tussen 11 uur en 13 uur.

STABROEK – Zondag 14 januari in zaal Moorland

Het lokaal bestuur wenst haar inwoners een gezellig, warm en liefdevol 2024. Op zondag 14 januari klinkt het gemeentebestuur samen op het nieuwe jaar op de nieuwjaarsreceptie voor de bevolking in zaal Moorland achter het gemeentehuis. Inwoners zijn van harte welkom van 11u00 tot 13u00.

EKEREN – Zondag 14 januari op het Kristus-Koningsplein

Het district Ekeren viert het nieuwe jaar op zondag 14 januari, van 11 uur tot 13 uur, op het Kristus-Koningsplein. Meer info volgt.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *