Gemeente viert nationale feestdag met bloemenhulde

Burgemeester en enkele schepenen verzamelden aan het monument van “Louwke Poep”

KAPELLEN – Ter gelegenheid van de nationale feestdag had in Kapellen een traditionele bloemenhulde plaats aan het monument der gesneuvelden in het centrum van Kapellen.
Burgemeester en enkele schepenen verzamelden aan het monument van “Louwke Poep” op het pleintje aan de C. Pallemansstraat. Samen met Pierre Van Overdulve, voorzitter van het Koninklijk Coördinatiecomité der Vaderlandsminnende kringen van Kapellen, legde burgemeester Dirk Van Mechelen (Open Vld) er een bloemenkrans neer.

Burgemeester Dirk Van Mechelen (Open Vld) en Pierre Van Overdulve, voorzitter van het Koninklijk Coördinatiecomité der Vaderlandsminnende kringen van Kapellen legden een bloemenkrans neer.


Daarna volgde het nationale volkslied en werd een minuut stilte in acht genomen voor alle gesneuvelde van beide oorlogen. Na de plechtigheid volgde nog een receptie waarop voorzitter Pierre Van Overdulve het gemeentebestuur bedankte. “Het is fijn dat de gemeente Kapellen deze traditie wil verder zetten en blijft ondersteunen” besloot hij zijn toespraak.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *