Gemeente Kalmthout beloont vierduizendste facebookvriend

4000ste facebook kalmthout
Na vijf jaar aanwezigheid op het sociale netwerk kreeg het facebookprofiel ‘Evenementen Kalmthout’ onlangs zijn vierduizendste vriend.  Met dit profiel probeert het gemeentebestuur al de activiteiten in Kalmthout te promoten. ‘Evenementen Kalmthout’ deelt zelf activiteiten georganiseerd door de gemeente en externe organisatoren kunnen er gemakkelijk promotie maken voor hun evenement.
De vijftienjarige Julie Van Dooren was de gelukkige 4000ste vriend. Ze kreeg een verrassingspakket met verschillende typisch Kalmthoutse prijzen, waaronder gratis inkomkaarten voor het gemeentelijk zwembad, een usb-stick en een t-shirt. “Ik ontdekte de facebookpagina via een klasgenoot. Aangezien ik regelmatig naar fuiven ga in Kalmthout, sprak mij dit wel aan. Zo ben ik goed op de hoogte van wat er allemaal georganiseerd wordt”, aldus Julie. De gemeente is verheugd dat zoveel mensen geïnteresseerd zijn in wat er allemaal te doen is in Kalmthout.
Het gemeentebestuur vindt het belangrijk om aanwezig te zijn op de sociale media. Daarom hebben ze nog enkele andere pagina’s of profielen op facebook. Op de pagina ‘Gemeente Kalmthout’ vind je al het nieuws uit onze gemeente. Je kan er op reageren of vragen stellen. Ook de gemeentelijke jeugddienst heeft een profiel. Via hen blijf je op de hoogte van alles wat jongeren uit Kalmthout en omstreken moeten weten. De pagina van de bib van Kalmthout houdt je dan weer op de hoogte van nieuwe activiteiten en voorstellingen die georganiseerd worden in de bib. De gemeente en de bib hebben tenslotte ook een twitter-account.
Info: info@kalmthout.be, 03 620 22 16
www.facebook.com/evenementenkalmthout
www.facebook.com/kalmthout
www.facebook.com/jeugddienstkalmthout
www.facebook.com/bibkalmthout

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *