Gemeente Brasschaat richt nieuwe ondernemersraad op

BRASSCHAAT – Het gemeentebestuur wil lokale ondernemers een stem geven en richt daarom de ondernemersraad op. Een raad bestaande uit experten uit verschillende sectoren die de gemeente kunnen adviseren vanuit hun expertiserol. Op die manier willen we het ondernemersklimaat in Brasschaat verbeteren.

De ondernemersraad bestaat uit een afgevaardigde van de dienst ondernemen en toerisme, de schepen van Lokaal Ondernemen, afgevaardigden van de Brasschaatse winkeliersverenigingen en een boeiende mix van lokale ondernemers en experten (in totaal maximaal 20 leden).

Hiervoor zijn we nog op zoek naar geïnteresseerden die de lokale ondernemers van Brasschaat vertegenwoordigen in deze raad. De experts zijn gelinkt aan een ondernemende of commerciële functie binnen een bedrijf op Brasschaats grondgebied zoals horeca, toerisme, detailhandel, kmo’s, ….

“In deze moeilijke tijd van ondernemen willen we als gemeentebestuur op regelmatige basis samen zitten met onze ondernemers om hen ten volle te ondersteunen”, aldus schepen van Lokaal Ondernemen Carla Pantens.

Als vertegenwoordiger/expert in de ondernemersraad word je benoemd voor een periode van 3 jaar. De ondernemersraad komt vier keer per jaar samen. Indien nodig, kan er een extra adviesraad worden ingeroepen. Begin 2022 vindt de eerste vergadering plaats in de raadzaal, Verhoevenlei 11.

Geïnteresseerden kunnen zich kandidaat stellen door een CV en korte motivatie te bezorgen vóór dinsdag 30 november 2021 via kmo@brasschaat.be. Uit alle kandidaturen maakt het schepencollege in samenwerking met de dienst ondernemen en toerisme een selectie.

©gemeente Brasschaat

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder