Geel Zwart 89 – Gooma United

Derde wedstrijd van de competitie, en misschien tijd om de eerste punten te pakken. Tegenstander Gooma uit Brasschaat had al 6 op 6, dus of dit ging lukken was af te wachten. Het begon alvast veelbelovend, met al direct na de aftrap een kans voor de thuisploeg. Een diepe bal op Gert Van Dorst, die kon doorgaan maar zijn schot in het zijnet zag gaan. En ook daarna bleef Geel Zwart druk zetten op het bezoekende doel, maar telkens in de zone van de waarheid wou het niet lukken. En dan zoals zo vaak viel plots een doelpunt aan de overkant. Gooma dat de buitenspelval kon omzeilen en alleen op onze keeper Dave Heyman kon afgaan. En dan een strak schot in de hoek en 0 / 1 op het bord. Dat was in de 9e’ en ook de eerste keer dat zij voor het thuisdoel kwamen. En dan 10’ later herhaalde zich dit nog eens. Net dezelfde actie als daarvoor, en jammer genoeg ook met de zelfde afloop, 0 / 2 na 19 minuten. 2 kansen en 2 doelpunten, ge kunt het maar tegen krijgen. Toch waren er nog enkele kansjes voor de thuisploeg. Een vrije trap van Dave Corten, gepakt door de keeper, en enkele kopkansen bij corners, het wou niet lukken zodat de stand zo bleef tot aan de rust.
De 2e helft dan. Geel Zwart probeerde wel, maar alles ging misschien wat overhaast, en als gevolg daarvan ook te onzuiver, zodat er geen grote kansen kwamen. En als dan onze jongens ook een beetje gaan meehelpen met de bezoekers, dan worden de kansen op punten wel heel klein. Eerst onze keeper die iets te veel twijfelde bij zijn uitkomen, en dan Alex Maher die een bal terugkopt in de voeten van de tegenstrever die dan vrij baan heeft, er zij al moeilijkere doelpunten gemaakt. En zo werd dit dus de derde verliesmatch op rij. Misschien volgende week, wanneer er een verplaatsing is naar Tol VV uit Kapellen.
Geel Zwart: D.Heyman/ B.Fissers/ M.Joossens/ Braspennincx Jo/ Braspennincx Ju/ W.Claessens(55’S.Verkuijl)/ D.Corten/ C.Wijnants/ G.Van Dorst/ T.Sarra Ribo/ D.Duval(36’A.Maher).

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *