Gansrijders Stabroek rijden op 3 oktober

STABROEK – Na anderhalf jaar coronabeperkingen, trekt het sociale leven zich stilaan weer in gang. Verschillende verenigingen starten terug met het organiseren van hun evenementen, fuiven, ledenbijeenkomsten,…

Ook de gansrijders van Stabroek rijden op 3 oktober na anderhalf jaar terug uit om een opvolger te zoeken voor koning Koen Van Look. De gans wordt gereden op de Dorpsstraat gebruik makend van een covid safe evenement.
Hierbij is een onbeperkt aantal toeschouwers toegelaten op het parcours mits het vertonen van vaccinatie-/testing-/genezing- bewijs via de covid-safe app of covid safe card. Het scannen van deze certificaten gebeurt aan de ingang van het evenement in de Dorpsstraat. Daar ontvang je een polsbandje waarmee je vrij binnen en buiten kan lopen op het evenement alsook toegang hebt tot de tent ’s avonds.  Na vertoon van dit bewijs en bij binnenkomst van het evenement vervallen alle coronamaatregelen (zoals de social distance en mondmaskerplicht).

’s Avonds wordt de nieuwe koning gevierd in een tent achter café De Klok. Ook dit wordt een covid safe evenement waarbij alle maatregelen vervallen. Zowel de stoet in de voormiddag als het koning uithalen kunnen op de gebruikelijke manier plaatsvinden zonder covid safe event en maatregelen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder