Fotowedstrijd: Kan jij de stilte in het Grenspark in beeld vatten?

Vakantie in eigen land: een mooie staycation tip!

Grenspark Kalmthoutse Heide organiseert een fotowedstrijd deze zomer. Met deze wedstrijd willen zij de aandacht vestigen op de status van het 3-sterren Stiltegebied. Deze wedstrijd legt visueel de link tussen natuur- en stiltebeleving en biedt een kans aan de vele fotografen die het Grenspark opzoeken om hun beste beelden te delen met een ruimer publiek.

Martin Groffen (Voorzitter Grenspark Kalmthoutse Heide): “De vakantie is voor veel mensen begonnen en blijven deze zomer in eigen land. Het is voor ons het ideale moment om nu onze foto wedstrijd te lanceren. We willen de kwaliteit van het gebied mooi in beeld brengen. We zien heel vaak fotografen in het gebied en we zijn erg benieuwd naar hun mooiste beelden. Trek dus zeker het gebied in deze zomer, vergeet je fototoestel niet. Fotografeer wel op een verantwoorde wijze: verstoor zo min mogelijk de natuur door op de wandelpaden te blijven.”

Deze fotowedstrijd neemt de meerwaarde van stilte in het Grenspark als vertrekpunt. Daarvoor zijn vier categorieën opgesteld: stilte en mis, stilte en gezondheid, stilte en landschap, stilte en natuur. Ze overlappen deels, maar leggen toch telkens een andere nuance en creëren zo een extra uitdaging voor de fotograaf.

Op de Stiltedag van 25 oktober presenteren we de mooiste inzendingen en maken we de winnaar per categorie bekend. – https://grensparkkalmthoutseheide.com/stiltedag-2020/

Bekijk hier het volledige wedstrijdreglement. https://grensparkkalmthoutseheide.com/reglement-fotowedstrijd-stilte-in-het-grenspark-2020/

Klik hier voor het inzendformulier. https://grensparkkalmthoutseheide.com/fotowedstrijd

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder