Fototentoonstelling Photo Eye


In het Oud Gemeentehuis, Antwerpsesteenweg te Kapellen had op vrijdag 3 november de vernissage plaats van de fototentoonstelling van Photo Eye.
Photo Eye is geen fotoclub maar een vriendengroep waarvan de leden, met beperking van aantal, op elkaar zijn ingesteld. De bedoeling is samen zorgen voor een kwalitatieve vooruitgang van het fotowerk. Sinds 2006 wordt hier aan gesleuteld en komen ze in principe met 8 om de 2 weken samen en discussiëren over fotografie in al haar facetten. Zij proberen om de 2 jaar buiten te komen met hun werk. De vorige tentoonstellingen waren in 2010 in het kader van de Erfgoed-dag in Antwerpen, in 2012 had men een groepstentoonstelling in Hof de Bist te Ekeren en in 2015 in cultuurcentrum Tracé in Ekeren.
De tentoonstelling in het Oud gemeentehuis is opgebouwd rond persoonlijke thema’s van de fotografen van Photo Eye. Er zijn werken te bewonderen van Rudi Calluy, Ward De Geest, Jef Schippers, Bart Van den Broeck, Rudolf Vanheertum, Ronald Van Hoofstadt en Marleen Van Landeghem.
De fototentoonstelling kan bezocht worden op zaterdagen 4, 11 en 18 november en op zondagen 5, 12 en 19 november, telkens van 14 tot 18 uur.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *