Fitnesscentra dicht voor Antwerpse klanten


Kalmthout – Kalmthout besliste, net zoals de stad Mechelen, om met onmiddellijke ingang de inwoners van de meest getroffen zone, in en rond Antwerpen, te weigeren in de fitnesscentra in de gemeente.
“Er kwamen veel klachten, ook vanwege personeel, over wantoestanden in Basic-Fit aan de Kapellensteenweg. Dat is momenteel de enige Basic-Fit Club in het noorden van onze regio dat nog toegankelijk is voor hun klanten. Door de drukte daar worden de essentiële corona-maatregelen tijdens drukke momenten, zoals mondmaskers en afstand houden, te weinig nageleefd. Daarom kan de veiligheid voor ieders gezondheid niet kon worden gegarandeerd”, zegt burgemeester Lukas Jacobs.
 
“Problemen doen zich enkel voor in Basic Fit. Andere fitnesscentra zijn kleiner en hebben enkel lokale klanten. Daar is het erg rustig momenteel. Verantwoordelijken van keten Basic Fit konden zelf ook meer efficiënte maatregelen invoeren om deze problemen te voorkomen, maar die gaven niet thuis. Vandaar ook deze maatregel vanuit de gemeente”, aldus nog burgemeester Jacobs.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder