Film in het Park tijdens de Nacht van de Duisternis

KAPELLEN – Goed nieuws voor wie dacht dat er geen Film in het Park kwam dit jaar. Die komt er wel, maar dit jaar n.a.v. de Nacht van de Duisternis en dus in een iets ander jasje. Tijdens deze editie staat de impact van de mens op de natuur en zijn leefomgeving centraal.

Daarom staan in het gemeentepark op zaterdag 8 oktober twee films op het programma die de natuur prachtig in beeld brengen en een aangrijpend verhaal vertellen. De animatiefilm Wall-E wordt om 16.00 uur gespeeld en om 20.00 uur staat de natuurdocumentaire ‘A life on our planet’ van bioloog en tv-maker David Attenborough geprogrammeerd.

Tickets kan je bestellen via www.filminhetpark.be. Je kan je eigen stoeltje meebrengen of er eentje reserveren samen met je ticket. Popcorn en drankjes kan je ter plaatse verkrijgen.

De Nacht van de Duisternis is een initiatief van de gemeente Kapellen i.s.m. DBV Events.

Klemtoonverlichting gedoofd

Tijdens en ook na de Nacht van de Duisternis wordt de klemtoonverlicht gedoofd aan het Beukenhof, Erfgoedcentrum Hoeve Van Paesschen, ’t Oud-Gemeentehuis, de Sint-Jacobus- en Sint-Jozefkerk. Dit is één van de energiebesparende maatregelen die de gemeente Kapellen neemt. Meer info hierover vind je op www.kapellen.be/maatregelen-door-stijgende-energieprijzen.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *