Film- en goochelnamiddag in Stabroek


Dit jaar heeft de Cultuurraad van Stabroek de film ‘Finding DORY’ gereserveerd voor zaterdag 29 april  2017 in de Moorlandzaal te Stabroek. Ook de goochelaar Guinelli zal weer zijn trukendoos uit zijn mouw toveren.
In Finding Dory, gaat de favoriete, vergeetachtige doktersvis Dory weer samen met haar vriendjes Nemo en Marlin, op zoek naar antwoorden over haar verleden. Wat kan ze zich herinneren? Wie zijn haar ouders? En waar heeft ze Walvis leren spreken? Marlin en Nemo gaan Dory helpen met de zoektocht naar haar ouders. De avontuurlijke reis begint in de oceaan, maar ze belanden in een aquarium van het Zeeleven Instituut van Californië. In het instituut dat fungeert als revalidatiecentrum voor zeedieren, ontmoet het drietal een aantal zeedieren waaronder Hank de koppige octopus, Destiny de walvishaai en Bailey de witte dolfijn.
 
Na de voorstelling is het aan Guinelli, meester tovenaar uit Stabroek. Zoals vorig jaar brengt hij een waar goochelspektakel dat klein en groot zal boeien en het jonge volk een echte hoofdrol geeft  Een fijne afsluiter van een magische namiddag.
Deuren open om 13.30 uur, aanvang 14.00 – Inkom : 5 € drankje inbegrepen, zitkussen meebrengen mag. Jonger dan 7 jaar enkel met betalende begeleiding; cadeaucheques van gemeente Stabroek worden aanvaard. Info en reservatie :  cultuurdienst, 03 210 11 75, reservaties@stabroek.be
Organisatie : cultuurraad Stabroek
 

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder