FikFakken in gemeentepark van Kapellen

FikFakken in het gemeentepark van Kapellen

KAPELLEN – Het is op zaterdag 23 september weer FikFakken geblazen in het gemeentepark! Maak je klaar voor een spetterende editie: samen heerlijk springen, dansen en ravotten. Een topnamiddag vol attracties, optredens en activiteiten. En er komt hoog bezoek… niemand minder dan Lotte De Clerck komt langs voor een spetterende show!

Al van kleins af aan is Lotte De Clerck niet weg te slaan van het podium. En nu staat ze er met haar allereerste solo-single “Brandgevaar”. We kennen Lotte natuurlijk ook als de rebelse Emma Wolfs uit de muzikale Ketnet-reeks #LikeMe. Daarmee heeft ze al op de grootste podia van Vlaanderen gestaan en binnenkort dus ook op FikFak!

Op het programma: een vrolijke verhalenverteller, geweldige springkastelen, een opzwepende Kinderdisco (om 14.30 uur met dj Ive Peeters) en als afsluiter om 16 uur optreden van Lotte De Clerck
Even ontsnappen aan de drukte én genieten van het terrasjesweer? Dan kan je lekker chillen aan de FikFakBar, waar je kan genieten van een lekker drankje.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder