Belgian By Bike organiseerde fiets- en wandelgebeuren voor Kom op tegen Kanker

Enkele leden van het Belgian By Bike team

STABROEK – Op zondag 17 september 2023 organiseerde Belgium By Bike, in samenwerking met de gemeente Stabroek, een fiets- en wandelgebeuren rondom deze poldergemeente. Vele jaren organiseerde WTC Klok dit sportief gebeuren, in Belgium By Bike vonden zij een waardige opvolger om de traditie voor Kom Op tegen Kanker verder te zetten.

Startend vanuit zaal Moorland kon men de keuze maken voor verschillende fietstochten: 25, 50, 75 of 100 km. De routes werden duidelijk aangegeven met pijlen. Je kon ook een fietstocht met GPS van 150 km, maken. Wie liever wandelde kon met vrienden of alleen een mooi uitgestippelde route volgen. Nadien kon in zaal Moorland, of buiten op het terras nog nagekaart worden bij een lekkere pint of een frisdrankje.

Enkele leden van TC Raffic namen deel
WTC Hamburg was goed vertegenwoordigd, met zowel fietsers als wandelaars


En Belgium By Bike gaat verder!
In 2024 staat het Belgium By Bike team voor de zevende keer, de twee corona-edities inbegrepen, klaar. Na een zéér geslaagde editie 2023, waarbij de start en aankomst elke dag weer op de Grote Markt van Mechelen te beleven viel, starten de BBB-ers dit ‘werkjaar’ om tijdens het hemelvaartweekend (9 tot en met 12 mei 2024) weer hun sportiefste kant te laten zien om met hun teams de 1000 km af te malen. Mede gestimuleerd door de enorme appreciatie die ze als team mochten ontvangen vanwege de technische ploeg van “Kom-Op-Tegen-Kanker”. De nationale organisatie gaf terecht een heel stevige pluim voor de organisatie in Hoevenen-Stabroek die tijdens de vorige editie als tussenstad mocht fungeren.

Wil je meer weten over Belgium by bike, haar werking en activiteiten, ga dan naar de website www.belgiumbybike.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *