Feest op het Solft in Berendrecht

Vlaanderen Feest en de Polder doet mee. De Solftplaats wordt op zondag 3 juli  omgetoverd tot een super gezellig plein waar optredens van de ‘Dalton Sisters’, ‘Steven Windey’ en ‘Halfzeven Doenker’ op het programma staan. Ook de barbecue wordt aangestoken. De ideale aftrap van de zomer voor jong en oud!
Programma
Van 16 tot 19 uur: de Kwibus verwent de kinderen met een namiddag vol spelplezier en ravotten onder begeleiding van toffe monitoren.  Om 16 uur:  kinderdisco met dansanimatoren die de kinderen leuke danspasjes aanleren.
Om 17 uur: de Dalton Sisters, bekend van Eurosong voor Kids, brengen met hun aanstekelijke liedjes de jongeren aan het zingen en het springen.
Vanaf 17.30 uur: de barbecues gaan aan. Alle aanwezigen mogen gebruik maken van deze vuren. Wel dient iedereen zijn eigen vlees en groenten mee te brengen.
Om 18 uur: Steven Windey kruipt achter de gitaar. Deze singer-songwriter brengt voornamelijk rustige gitaarmuziek en kleinkunst. Om 19.30 uur: afsluiter in het sappig Polders/Antwerps met Halfzeven Doenker, waarvan sommige bandleden nog bij Katastroof speelden.
Het Solft wordt afgesloten voor het auto- en busverkeer. Bussen van De Lijn volgen een omleiding.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *