FC Ten Eeckhove – VK Geel-Zwart 89 6-0

Volgende match  voor onze jongens uit Berendrecht, en dit tegen de ploeg die mits winst de eerste plaats in het klassement kon overnemen. Daarbij kwam ook nog eens dat GZ89 slechts met 10 man op het veld verschenen. Dit mede door enkele gekwetsten en afmeldingen.
Maar Geel Zwart zou Geel Zwart niet zijn mochten deze 10 op 19 februari  niet proberen er het beste van te maken! Vol overgave begonnen zij aan de wedstrijd, maar na 9’ werd het dan 1-0. en 5’ later ook 2-0. Maar ook daarna probeerden de bezoekers zich niet te laten wegspelen. Met vereende krachten, en zonder op een inspanning te kijken, maakte zij dat de thuisploeg het niet op een presenteerblaadje kreeg. Toch kon ten Eeckhove voor rust nog 2 doelpunten maken zodat er werd gerust met een 4-0 stand. Na rust gingen de bezoekers op zoek naar een eer reddend doelpuntje. Met een kans of 5 tot gevolg maar jammer genoeg geen goaltje. Daar slaagde de thuisploeg nog wel 2 keer in zodat het scorebord na 70’ de 6-0 eindstand aangaf. Toch moet ik de Geelzwarters aanwezig proficiat wensen met hun inzet op het veld,
En kan ik alleen maar hopen dat er tegen de volgende match terug wat meer volk aanwezig zal zijn, zodat we dit seizoen niet in mineur moeten gaan afsluiten. En die volgende match is op zaterdag 26/2 op de terreinen Ponderosa tegen FC Zilverenhoek. Wie weet valt er dan een ondertussen wel eens verdiende overwinning uit de kast. Tot dan!