FC Anversia United – -VK Geel-Zwart89 9-0

GZ89 heeft op 5 februari  geen vervolg kunnen breien aan de 3 goede voorgaande wedstrijden en ging roemloos onderuit met niet minder dan 9-0. De ganse wedstrijd liepen zij achter de feiten aan en werd nogmaals duidelijk dat zij in de hoogste afdeling niets te zoeken hebben. Dit is geen verwijt naar de spelersgroep toe maar een jammere vaststelling. Te weinig kwaliteit in de groep komt boven drijven als het tegen ploegen gaat die meedingen voor de titel. Positief aan de groep is wel dat iedereen het weet en dat men speelt voor wat men waard is en dat men  ook inziet dat ere te hoog gegrepen is. Een reeks lager zou voor meer positieve wedstrijdverslagen kunnen leiden. Ook een mooie vaststelling is dat de spelers met meer dan genoeg volk aanwezig zijn zodat dit wel bewijst dat de spirit bij iedereen nog aanwezig is om er het beste van te maken. De wedstrijd kende een logische winnaar, Anversa speelde mooie, snelle en aanvallende voetbal. Dit resulteerde tot 4 doelpunten in de 1ste helft. Na de rust gingen zij op hetzelfde elan verder en wisten zij nog 5 maal te scoren. GZ89 kon in de 1ste helft geen aanspraak maken op een doelpunt en in de 2de helft speelden zij 2 kansen bij elkaar die minstens evenveel doelpunten hadden moeten opleveren maar in de zone van de waarheid ontbrak de rust. Hopelijk is deze zware nederlaag tegen 12/02 verteerd en gaan zij met veel enthousiasme aan de slag tegen Old Bachus 1. Deze wedstrijd vindt plaats op de terreinen Ponderosa en start om 15uur.