Familiedag in Molengeest en Monnikenhof

Er werd al meermaals samengewerkt tussen de twee instellingen, zo bij voorbeeld tijdens de "burendag"
Er werd al meermaals samengewerkt tussen de twee instellingen, zo bij voorbeeld tijdens de “burendag”

Het DC Molengeest en WZC Monnikenhof organiseren zondag 18 september een familiedag. Daarbij kan men in het dienstencentrum of in het woonzorgcentrum eten. De deuren gaan open om 12 uur. Om 12.30u wordt gestart met het gezellig familie-etentje.
Kindermenu aan 6,30 euro; Wie geen senior is of niet in Antwerpen woont, betaalt 9,40 euro voor een maaltijd. Inschrijvingen doet u in dienstencentrum Molengeest. Tal van activiteiten staan op het programma. Jong en oud kunnen naar hartenlust
deelnemen aan: rolstoelrace rond de vijver, sacochen gooien, (volks)spelen (sjoelbakken, kaasspel, crocket jr, jenga, reuzen toren van Pisa, cactusspel, reuzen mikado,… ) springkasteel, grime, grabbelton, WII-games, ritjes met met koets en boerenpaard. Deelname aan een activiteit kost 2 euro, voor 10 euro koopt u een activiteitenkaart en krijgt u 6 beurten (dus eentje cadeau). Doorlopend zijn er snacks verkrijgbaar: In Monnikenhof: een pannenkoek of een hotdog; In Molengeest: Brusselse wafel met slagroom, taart of een hamburger. Alle versnaperingen zijn te verkrijgen aan 3 euro per stuk.
Verder plantjesweekend ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. De azalea’s zijn te koop aan 7 euro in het dienstencentrum en in het woonzorgcentrum. Info: dc.molengeest@ocmw.antwerpen.be +32 3 2929720

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder