Fakkeltocht voor het behoud van Doel

Voor de vierde keer op rij organiseert de Derde Generatie, de jeugd van Doel en de polder, op 11 november een fakkeltocht in door de haven bedreigd gebied. Net als vorig jaar vindt de fakkeltocht plaats in Doel. En dat is uiteraard geen toeval. Vorig jaar namen om en bij de 200 mensen deel aan de fakkeltocht.

 De wandeling is 2,5 km lang en volgt de minder gekende paden van het dorp. Vertrek op de Doolen (Engelsesteenweg 8) om 20u. Na de wandeling is iedereen welkom om zich te verwarmen aan de vuurkorven met verkwikkende dranken en gebak. Bluesmuzikant Vincent Slegers zorgt voor de muziek.
Wie deelneemt aan de fakkeltocht kan op voorhand een of meerdere fakkels reserveren door te mailen naar fakkeltocht2017@gmail.com of via facebook. Ambachtelijke fakkels worden verkocht aan € 5. Kleinere kaarsfakkels worden verkocht aan € 3. Reserveren kan nog tot donderdagavond 9/11. Voorzie stevig schoeisel dat geschikt is om door velden en wegels te wandelen. Vragen kan u sturen naar fakkeltocht2017@gmail.com.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *