Essen doet mee naar "Belgerinkel naar de winkel"

Kick-off-Belgerinkel-Essen
Doe tussen zaterdag 30 april en zaterdag 4 juni 2016 jouw boodschappen in Essen te voet of met de fiets en ontvang van een van de 70 deelnemende Essense handelaars een Belgerinkel-lot met een unieke code. De deelnemende handelaars vind je terug op www.belgerinkel.be/essen. Registreer de code op www.belgerinkel.be en maak elke dag kans op schitterende Belgerinkel-prijzen! Deponeer nadien jouw lotje in de verzameldozen. Op die manier maak je ook kans op de prijzen die uitgereikt worden in de gemeente zelf. Ja, je leest het goed: met een lotje maak je dit jaar twee keer kans op een prijs!
Met deze campagne wil de gemeente Essen, UNIZO, Bond Beter Leefmilieu en de Gezinsbond klanten van handelszaken in Essen aanmoedigen om vaker met de fiets of te voet boodschappen te doen. (op de foto van links naar rechts: Ludo Anthonissen (Gezinsbond), Werner Matheusen (Unizo), Kris Van Dorst (Unizo) en schepen Helmut Jaspers)
Jouw fietsmeters tellen voor de 10.000-stappenclash
Wist je dat 10 minuten fietsen gelijk staat aan 1.500 stappen? Van 30 april tot en met 28 mei doet Essen mee met de 10.000-stappenclash. Registreer je op www.10000stappen.be en maak van Essen de actiefste gemeente. Ook hier zijn er prijzen te winnen!

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder