Erfgoeddag in Karrenmuseum

Erfgoeddag in Karrenmuseum ©Karremuseum

ESSEN – Op zondag 23 april kan je in heel Vlaanderen tal van erfgoedlocaties bezoeken en gratis aan activiteiten deelnemen. Het thema van Erfgoeddag 2023 luidt ‘Beestig’. Ontdek hier welke boeiende, creatieve én beestige activiteiten er in het Karrenmuseum op het programma staan… 

Dieren(f)luisteraar 
Om klokslag 13.00 uur start een ‘beestig’ feest in het museum,  waarbij ook honden, kippen, paarden, pony’s, ezels en schapen van de partij zijn! Je wordt tot echte een dieren(f)luisteraar omgetoverd en leert hoe je op een duurzame en verantwoorde wijze met deze dieren om kan gaan.

Vliegende varkens + trawanten
Tijdens deze workshop worden kinderen én hun ouders ondergedompeld in de wereld van de automata. Je maakt een gevleugelde machine in de vorm van een varken of een dinosaurus. Want ook dit heeft met erfgoed te maken!

Iedereen welkom
Erfgoeddag in het Karrenmuseum is niet alleen gratis, je hoeft ook niet te reserveren! Trommel dus iedereen op, want voor één dag word jij een echte dieren(f)luisteraar én een machinebouwer! Het volledige programma vind je op onze website terug.

Karrenmuseum, Moerkantsebaan 52, 2910 Essen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *