Erehaag van soft en baseballbats voor Cocky en Bernie

Leden van Chicaboo’s vormden met soft en baseballbats een erehaag voor Cocky en Bernie

STABROEK – Woensdag 17 mei was een mooie en speciale dag voor Dirk De Cock en Bernadette Van de Brande. Het koppel stapte in het huwelijksbootje te Stabroek. Leden van Chicaboo’s stonden het koppel aan het gemeentehuis op te wachten en vormden een erehaag met soft- en baseball bats.

Dirk De Cock, beter gekend als Cocky, is de voorzitter van Baseball club Chicaboo’s en leerde zijn toekomstige vrouw Bernadette, Bernie, kennen op Chicaboo’s.  Cocky was namelijk softbalcoach van de dochter van Bernie! De vonk sloeg over en sinds 2008 vormen ze een koppel.

Cocky en Bernie

Cocky is het gezicht, de ziel en het hart van Chicaboo’s, al zijn vrije tijd gaat naar softbal en de club, gelukkig wordt hij enorm gesteund door zijn Bernie.

Ondertussen is Bernie coach van de beeball rookies, de allerkleinsten van de club. Ook de kleinkinderen spelen onder hun coaching. Daarnaast coacht  Cocky o.a.  de Heren 1, en de RSD (Reserve). Beiden zijn onmisbaar bij Chicaboo’s!

Met heel veel respect voor de voorzitter en zijn Bernie kwamen vele leden van Chicaboo’s langs om hen te feliciteren en een erehaag van soft- en baseball batten voor hen te vormen! Een ongewoon beeld aan de trappen van het gemeentehuis, maar een heel leuke verrassing voor Bernie en Cocky.

Nadien volgde er nog een leuke traktatie

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *