Elf november in Berendrecht

Leden van districtsxbestuur, militairen en enkele oudstrijders luisteren in Berendrecht naar de uitvoering van het Vlaamse volkslied en de Brabançonne

In Berendrecht zijn nog amper een dozijn oudstrijders. Een deel van hen was aanwezig op de viering van de Wapenstilstand op 11 november. Zij kwamen op het kerkhof bij het gedenkperk van de gesneuvelden en oorlogsslachtoffers, waar ook leden van het districtsbestuur en districtsraad aanwezig waren. Samen met mensen van het politiekorps. Louis Bril droeg de vlag van de vereniging. Kon. fanfare Willen is Kunnen voerde achtereenvolgens de Vlaamse Leeuw en de Brabançonne uit. Militairen brachten een bloemenkrans aan. Districtsburgemeerster Marcel Bartholomeeussen hield een indringende rede. Daarna gingen de oudstrijders en medestanders naar het Voetballokaal bij Jos van Nelekes voor een koffietafel. (sdl)

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder