Elements of Nature, het 29ste showweekend van Dansstudio Pivolté met acht dansvoorstellingen verzorgd door750 dansers te Brasschaat

BRASSCHAAT – Het afgelopen dansjaar was het jaar waarin we een nieuwe balans ontdekten en vonden binnen Dansstudio Pivolté. Die balans hebben wij vertaald naar ons thema dit jaar: Elements of nature, waarin de natuurelementen tot balans komen met “Yin en “Yang”.
Balans is een bewegend iets dat eigenlijk nooit hetzelfde is. Balans vinden tussen werk en privé, de balans tussen goed en kwaad en uiteraard ook binnen de dans is het woord balans een veel voorkomend en belangrijk begrip. Als je worstelt met je balans krijg je vaak het advies om terug te gaan naar de basis, de natuur. De vier natuurelementen Aarde, Water, Vuur en Lucht vertegenwoordigen die basisprincipes van het leven.
Ook Pivolté zien we als een levend organisme en ook daar zijn de elementen van belang om de balans te houden en bij veranderingen zich mee aan te passen. Binnen onze vereniging zijn dat de ongelooflijk gemotiveerde en krachtige dansers en iedereen die zijn steentje bijdraagt in onze werking.Het thema van de show past ons dan ook als gegoten in wat we zijn en waar we voor staan. Al onze dansers staan gemotiveerd en in balans klaar om tijdens de 4 dagen in 8 shows het beste van zichzelf te geven.
Verschillende dansstijlen en leeftijden willen aan het publiek tonen wat ze het afgelopen jaar hebben gecreëerd en bereikt.Een spektakel van dans, muziek, lichten beeld is een beknopte omschrijving van wat onze show Elements of nature inhoudt.
Wij wensen onze bezoekers daarom dan ook een heel fijne show en hopen van harte dat wij ook aan hun innerlijke balans kunnen bijdragen met onze versie van de Elements of nature.

De voorstellingen vinden plaats in Sporthal sportoase, Park van Brasschaat, Elshoutbaan 17 te op donderdag 18 mei om 16u en om 9u30; vrijdag 19 mei om 16u30 en om 20u; zaterdag 20 mei om 16u en om 19.30: zondag 21mei om 11u30 en 14u30.

Info: Ester van der Laan –tel: 0491 29 48 30 –pivolte@pivolte.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *