#ekerselichtjes zorgt voor licht tijdens eindejaarsperiode

Tijdens de eindejaarsperiode zet het district Ekeren in op sfeerverlichting met #ekerselichtjes. Zelf verlicht het district enkele locaties maar ook de bewoners worden opgeroepen hun gevel, balkon of voortuin te versieren met kerstverlichting.

Project #ekerselichtjes
Vanaf 21 december vindt elke Ekerenaar, samen met een kaart met warme wensen, een LED theelichtje in zijn brievenbus. Het district roept op om dit theelichtje voor het raam te plaatsen. Verder wordt bewoners gevraagd om hun gevel, balkon of voortuin te laten fonkelen met kerstverlichting. Foto’s hiervan delen ze op social media met de hashtag #ekerselichtjes. Om iedereen, ook van op afstand, te laten meegenieten van een magisch verlichte stad, kunnen ze eveneens de hashtag #antwerpse lichtjes toevoegen.

Subsidie Dorpsmakers
Via Dorpsmakers draagt het district ook financieel een steentje bij. Nog t.e.m. 31 december kunnen buren via een kleine activiteit een subsidie voor kerstverlichting voor de voortuin of gevel aanvragen. Meer informatie is te vinden op http://bit.ly/3qNCfgm.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *