Ekerse dirigent Hans Primusz zoekt 1.000 zangers

Copyright © 2023 Primusz

 EKEREN -Hans Primusz dirigeert een megakoor tijdens De Grote Schijn en is daarvoor op zoek naar 1.000 zangers. Vogelspotters kunnen al langer hun hart (en verrekijker) ophalen in het Rivierenhof in Deurne en zoeken naar de grote Oehoe, nijlganzen en kauwen. Maar dit najaar kan je ook heel wat nachtegalen aanschouwen én horen in het provinciaal domein. Voor de vijfde editie van De Grote Schijn, een magische avondwandeling door het donker, hebben de regisseurs heel wat verrassingen en nieuwigheden in petto.

Als bezoeker word je tijdens de tocht ondergedompeld in een filmische wereld vol verwondering, geuren, kleuren en… de magische klanken en melodieuze harmonieën van een zangkoor. Niemand minder dan dirigent Hans Primusz, dat is de man die onder andere zesentwintig keer in de Lotto Arena stond met zijn pop-upkoor tijdens de concerten van Bart Peeters, gaat nu op zoek naar 1.000 koorleden.
Van donderdag 26 oktober tot en met zondag 19 november stijgen hun zoetgevooisde nachtegalenstemmen uit van onder de majestueuze bomen in het park en weerklinkt er live koorgezang doorheen het hele Rivierenhof.

Zin om in de herfst het park te vullen met weelderige klanken en jouw zangstem te laten horen aan een publiek van duizenden wandelaars, bevers, eekhoorns en wie weet zelfs vossen?
Je kan je aansluiten bij het pop-upkoor van Hans Primusz via hansprimusz.be.
  

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *