Ekeren Sport op 1 mei

Op donderdag 1 mei 2014 vindt de allereerste editie van Ekeren Sport! plaats in het Hagelkruispark.
Onder de naam Ekeren Sport! slaan de Ekerse sportclubs op donderdag 1 mei hun tenten op in het Hagelkruispark. Een dag lang wordt het Hagelkruispark hét sportpark bij uitstek. Van 14 tot 18 uur kunnen deelnemers meedoen aan verschillende sportinitiaties en vriendschappelijke sportwedstrijden.
Ekeren Sport! daagt de Ekerenaars ook uit om in teams van drie personen deel te nemen aan de teamcompetitie. Deelnemers kunnen het met vrienden of collega’s opnemen tegen andere trio’s in disciplines als tonheffen of boogschieten. Inschrijven kan bij de sportantenne op het e-mailadres sportantenne.ekeren@stad.antwerpen.be.
Kom op tegen Kankerloop
Diezelfde dag vindt ook de zesde Kom op tegen Kankerloop plaats. Lopers kunnen dan mee door de straten van Ekeren rennen voor het goede doel. De kinderloop van 600 meter start om 16 uur. Het startschot voor de stratenloop van 5 of 10 kilometer wordt om 19 uur gegeven. Inschrijven kan via de website van de Kom op tegen Kankerloop, www.komoptegenkankerloop.be. Groepen die zich zowel inschrijven voor de wedstrijden van Ekeren Sport! als voor de stratenloop maken kans op een mooie prijs.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder