EK Fan Village opent op 2 juli

De Antwerpse Fan Village komt terug! Het grootste fandorp van België opent op 2 juli opnieuw de deuren op de Scheldekaaien in Antwerpen. In juli komen we immers in een nieuwe fase van het corona-versoepelingsplan waardoor we 2500 bezoekers per match mogen ontvangen.
Dit blijft natuurlijk een groot verschil met de vorige campagne toen er in de Fan Village 30.000 mensen getuige waren van de klinkende overwinning tegen Brazilië, maar we zijn ervan overtuigd dat we er ook met 2500 supporters een spetterend (en veilig) feest van kunnen maken!
Het spreekt voor zich dat de Fan Village volledig georganiseerd wordt volgens de dan geldende corona-maatregelen.

Wat staat er precies op het programma?
De Fan Village grijpt terug naar de beproefde succesformule met een gigantisch scherm, een overload aan bekende DJ’s, special effects en een onvervalste stadionsfeer. De officiële opening is op vrijdag 2 juli om 16u met een veelbelovende pre-show en de live uitzending van beide kwartfinales om 18u én 21u. Tussen de matchen door zorgen onze DJ’s zoals DJ F.R.A.N.K., De Bromeo’s en Discobaar a Moeder voor sfeer en ambiance.
Vervolgens: Zaterdag 3 juli: opening om 16u met kwartfinales om 18u en 21u; Dinsdag 6 juli: opening om 19u met halve finale om 21u; Woensdag 7 juli: opening om 19u met halve finale om 21u; Zondag 11 juli: opening om 19u met finale om 21u .
Nieuw dit jaar: ook de wedstrijden zonder de Rode Duivels worden uitgezonden! Zelfs op dagen dat onze voetbalhelden niet in actie komen, wordt het dus sowieso een spetterend feest!. 

Registratie verplicht
Om veiligheidsredenen is iedereen die wil komen verplicht om zich te registreren. Dit kan kan vanaf nu op www.fanvillage.be . Tickets kosten €5 per wedstrijddag. In eerste instantie wordt er gestart met de verkoop van een package deal ‘The Road to the Final’. Met dit abonnement ben je in elk scenario zeker van je plaatsje in de Fan Village op de 5 wedstrijddagen, inclusief de finale, zodat je geen seconde hoeft de missen van het Belgische kampioenenparcours.
De plaatsen zijn (zeer) beperkt, snel zijn is dus de boodschap! Locatie: vernieuwde Scheldekaaien t.h.v. Cockerillkaai
Opening: vrijdag 2 juli om 16u.Praktische info: www.fanvillage.be – www.facebook.com/fanvillage

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *