Wandelzoektocht en zomerfeestje!

ZANDVLIET – Eindelijk kunnen we opnieuw samen komen! Daardoor organiseert de Koninklijke Fanfare De Verbroedering twee leuke activiteiten

Wandelzoektocht
Vanaf heden kan je deelnemen aan een wandelzoektocht. Tijdens een wandeling van ongeveer 6 km door het dorp verzamel je de aanwijzingen. Per deelnameformulier wordt er 2 euro gevraagd, waarmee je de fanfare steunt. 5 winnaars krijgen een leuk prijsje.
Je kan de formulieren op zondag 27 juni tot 17 uur binnenbrengen tijdens het ‘zomerfeestje’ en daar betalen. Zo kunnen we dan om 18 uur de winnaars bekendmaken.

Informatiebundel en deelnameformulier
Je vind alles bij de 2 Zandvlietse bakkers en de Berendrechtse krantenwinkel of je kan het hier downloaden en afdrukken: wandelzoektocht – informatiebundel én deelnameformulier – wandelzoektocht – deelnameformulier

Zomerfeestje
Op zondag 27 zet de fanfare op de parking aan Lokaal Verbroedering in het Armenstraatje, van 13 tot 19 uur een gezellig en deels overdekt terras op. 
Naast het fanfarecafé komt er ook een eetkraam met de vermaarde pannenkoeken en croques. En om 15 en 17 uur is er feestelijke live-muziek met De Koperdieven.

Kom mee verbroederen!


DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder