Een succesvolle start van het seizoen… CC Kapellen verkocht 3480 tickets!

De eerste drukte na de ticketdag-storm is intussen achter de rug. Op zaterdag 3 september stond onze eerste klant al om 5.05u voor onze deur. Samen met 249 andere aanschuivers bestelde hij tickets uit ons nieuw programma.
De Wereldwinkel zorgde weer voor verse koffie, thee en koekjes. Dat verzachtte het wachtleed wel een beetje.
Zoals verwacht waren vooral de tickets voor Philippe Geubels in trek. Zijn voorstelling ‘Hoe moet het nu verder’ was het snelste uitverkocht. Intussen zijn de kaartjes voor een aantal concerten, theatervoorstellingen en comedy-avonden ook de deur uit.
Maar, ook goed nieuws, er zijn nog heel wat tickets te koop.
Onder andere voor volgende voorstellingen:
Het restaurant-spektakel Cucinema, Sam Wauters met prachtige Nederlandstalige liedjes, NORWAY.TODAY met oa Natalie Meskens, de kindervoorstelling KISS! met oa Geert Vermeulen van De Nieuwe Snaar, …
Ook de inschrijvingen voor uitstappen en cursussen gaan vlot.
Maar hier geldt hetzelfde: voor alle taalcursussen zijn nog plaatsen vrij, en de twee uitstappen naar Brussel zijn nog niet helemaal volzet.
Op onze website www.cckapellen.be kan je zien welke voorstellingen, uitstappen en cursussen uitverkocht zijn, en welke niet. Alle info, tickets en inschrijvingen: CC Kapellen, Dorpsstraat 45, Kapellen 03/660 67 50 –  cultuurdienst@kapellen.be www.cckapellen.be

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *