Een (h)eerlijke picknick in Essen

Gemeente Essen nodigt inwoners uit voor een biobrunch.

Met de start van de zomer organiseert het gemeentebestuur op 26 juni een (h)eerlijke picknick bij de schuur van de nieuwe Zorgboerderij Rommeshoef. Alle Essenaren zijn welkom om tussen 11.00 en 14.00 uur te komen genieten van de brunch in deze prachtige omgeving.
Bij de biobrunch staat het evenwicht tussen eerlijke, biologische en lokale producten centraal. De picknickers kunnen genieten van een buffet van lokale broodjes, eerlijke chocolade en biologisch beleg.
Voor 8 euro (5 euro voor kinderen) genieten ze naar believen van een uitgebreid buffet met koffie/thee en één fruitsap naar keuze. Wijn en bubbels zijn in de zomerbar te verkrijgen aan democratische prijzen.
Bezoekers moeten een eigen picknickdeken, bord en bestek meenemen om buiten te kunnen genieten van de brunch. Bij slecht weer staat de schuur ter beschikking. Met een streepje muziek en kinderanimatie, wordt de zomer ideaal ingezet!
Om 14.00 uur geeft dorpsgids Maria Gommeren een rondleiding door de Kloostertuin en de bijzondere bibliotheek van het klooster.
Praktisch: Inschrijving verplicht vóór 10 juni 2011 via 03 670 01 47 of mail naar duurzaam@essen.be – Prijs brunch: 8 euro volwassenen – 5 euro kinderen tot 12 jaar (kinderen jonger dan 3 jaar eten gratis)
Waar? Schuur bij Zorgboerderij Rommeshoef, Rouwmoer 6, Essen
Wanneer? 26 juni, 11.00 – 14.00 uur
Meebrengen? Picknickdeken – bord en bestek – beker
Start rondleiding Kloostertuin en bibliotheek? 14.00 uur
Meer informatie: Diensten Milieu en Internationale Samenwerking, duurzaam@essen.be, 03 670

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *