Duwkracht voor CD&V Brasschaat

 

Berre Van Deuren, Dré Van Mechelen, Jef Konings

De vier gewezen schepen Jef Konings, Berre Van Deuren, Marie-Anne Coppens en Dré Van Mechelen staan op de kandidatenlijst van CD&V Brasschaat. Elk vanuit hun eigen motivatie en carrière willen ze ervoor gaan bij de volgende gemeenteraadsverkiezing.
Verspreid tussen de nieuwe kandidaten staat Jef Konings op plaats 17, Berre Van Deuren op plaats 19, Marie-Anne Coppens op plaats 31 en Dré Van Mechelen wordt de lijstduwer. Jef Konings en Berre Van Deuren zijn reeds sinds 1994 actief in de gemeenteraad.
Jef Konings, huidig voorzitter van de gemeenteraad, is vooral gekend van de Brasschaatse Triatlon en als grote bezieler van “De Remise” ontmoetingspunt voor alle senioren.
Berre Van Deuren, ontfermde zich 10 jaar over de organisatie van de Dorpsdag en als voorzitter van Toerisme Brasschaat is hij dagelijks bezig met onze gemeente in de kijker te plaatsen.
Dré Van Mechelen, stuwende kracht achter Bethanie Kermis en de organisatie van de wielerwedstrijden aldaar. Dré gaat tevens ten volle voor het milieu van onze groene gemeente en zit zich in voor het verwezenlijken van betaalbaar wonen.
“Onze lijst kent heel wat nieuwe gezichten maar we kunnen ook rekenen op onze klasbakken vol ervaring. Dit maakt dat we met een evenwichtige en sterke ploeg naar de gemeenteraadsverkiezing zullen gaan” zegt Herman Coolen, voorzitter CD&V Brasschaat.
www.brasschaat.cdenv.be
 
 

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder