Dronken rit eindigt op pechstrook

EKEREN – Een bestuurder werd vrijdagavond 12 februari slachtoffer van een aanrijding met vluchtmisdrijf op de Veltwijcklaan in Ekeren.
Een tegenligger week uit tijdens het kruisen en zo kwam het tot een botsing. De tegenpartij reed, ondanks aanzienlijke schade aan de beide voertuigen, weg van de plaats van het ongeval. Een getuige kon de politie de nummerplaat van het gevluchte voertuig doorgeven. In tussentijd had een politievoertuig een wagen zien staan op de A12 richting Antwerpen. Ondanks het late uur en de locatie waren de lichten van het voertuig gedoofd. De bestuurder verklaarde dat hij dacht dat het slechts een lichte aanrijding betrof, ondanks het feit dat de wielkas van zijn wagen vernield was en dat hij zijn wieldop was kwijtgespeeld. Dat had hij pas op de autostrade gemerkt, waarna hij zich alsnog aan de kant had gezet.
De man werd onderworpen aan een ademtest, die positief bleek te zijn. Zijn wagen werd getakeld, zijn rijbewijs in beslag genomen en een taxi bracht hem naar huis. Hij zal zich later moeten verantwoorden voor de politierechtbank.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *