Drie gestolen bromfietsen teruggevonden op 1 nacht

BRASSCHAAT – In de nacht van 24 op 25 augustus 2023, omstreeks 4u20, liep bij de lokale politie Brasschaat een oproep binnen over de diefstal, op heterdaad, van een bromfiets op de Bredabaan, ter hoogte van De Borrekenslei. De eigenaar van de bromfiets merkte de dieven op en ging hen achterna.

Ter hoogte van de Pauwelslei kon het slachtoffer de dieven klemrijden. Ze lieten de bromfiets achter en zetten hun vlucht verder op een tweede bromfiets met Nederlandse nummerplaat, op de Bredabaan richting Maria-ter-Heide.

De lokale politie Brasschaat, ondersteund door de politiezones Grens en Noord, kon de vluchtende bromfiets uiteindelijk stoppen waarna de verdachten het op een lopen zetten. Een van hen kon gevat worden. De bromfiets met Nederlandse plaat bleek gestolen in Bergen-Op-zoom, een week geleden. In het zadel werd materiaal gevonden om bromfietssloten op te breken.

Op de route van de achtervolging trof de politie nog een derde bromfiets aan die eerder die nacht gestolen bleek in de Magdalenalei.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *