Doel heeft nieuwe Dorpsdichter


Op 23 mei werd de de nieuwe Dorpsdichter van Doel (DDD2018-2020) voorgesteld. Geert Colpaert is de vierde dorpsdichter van Doel, na Mark Meekers (2007-2009), Frank De Vos (2009-2011) en Hilde Vancauteren (2011-2013) en na een intermezzo met Dorpstekenaar Jeroen Janssen.
Geert zal niet alleen een aantal gedichten schrijven om Doel poëtisch op de kaart te houden, maar zal vooral een nieuw elan geven aan het culturele leven van het dorp en de polder en zal de samenleving poëtisch blijven bevragen over de problematiek van Doel.
Geert Colpaert is geboren in Sint-Niklaas op 10 juni 1955 en woont in Tielrode. Geert was tot zijn in pensioenstelling in 2014 leraar Nederlands. Hij is tevens tekstschrijver, scenarist en tekstcoach zowel voor VRT als voor andere zenders en/of productiehuizen.
Nieuws en initiatieven van DorpsDichterDoel kan u alvast volgen op de facebookgroep ‘Vlaanderen laat Doel niet los’. De eerste activiteit wordt een spetterend en gratis poëzie-evenement op vrijdag 22 juni in De Doolen, Engelsesteenweg 8, 9130 doel.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder