Wandelingen voor lotgenoten bij de Volksabdij in Ossendrecht

Dit jaar organiseert de Flor van Putte Stichting wandelingen voor speciale doelgroepen rondom de Volksabdij.  Maandagmiddag 28 mei is de eerste wandeling exclusief voor weduwen en weduwnaars. Deelname is gratis en iedereen krijgt bij aanvang en na afloop een kopje koffie of thee aangeboden, zodat er ontspannen doorgepraat kan worden.
Deze wandelingen worden georganiseerd om lotgenoten met elkaar in contact te brengen. De middag start om 13.30 uur met een kop koffie of thee in Restaurant de Blauwe Pauw, rond twee uur begint de wandeling van ongeveer anderhalf uur in het natuurgebied rondom de Volksabdij. Natuurgids Leo den Heijer weet de deelnemers naar bijzondere plekjes te brengen en kan veel vertellen over de afwisselende Brabantse Wal. Na afloop wordt er nog een kopje koffie of thee gedronken in het restaurant tot ongeveer 16.00 uur. In juni volgt een zelfde wandeling exclusief voor mantelzorgers. Bij voldoende belangstelling zullen vaker dit soort activiteiten worden aangeboden.
Er geldt een maximum van 40 personen, aanmelden kan op fvpwandeling@telfortglasvezel.nl onder vermelding van uw naam en de datum van de wandeling.
Meer informatie vindt u op onze website www.florvanputtestichting.nl en op onze facebookpagina. Flor van Putte Stichting, Onze Lieve Vrouwe ter Duinenlaan 199 4641 RM Ossendrecht 0164-672546

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *