Dit najaar nog veel moois te ontdekken in CC Kapellen

Otto-Jan Ham & Band ©Koen-Bauters

KAPELLEN – Ons seizoen is ongelofelijk goed gestart. Met een knallende De Woordenaar en Michael Van Peel in topvorm. En er staan dit najaar nog een aantal pareltjes op het programma.

Programma november

Optreden van A Tribute to the Sixties van De Bonanzas op dinsdag 8 november om 14 uur in zaal LUX, Marktplein 1. Inkom € 12 – vrije zit
De Bonanzas brengen een originele liveshow met alle klassiekers uit de jaren ’60 zoals ze vandaag zouden moeten klinken.De dansvloer staat klaar, en de toog blijft open tijdens het concert!
Optreden van Caesar Tour met Meskerem Mees (+ support: KEVIN!) op woensdag 9 november om 20.30 uur in zaal LUX, Marktplein 1. Inkom € 20
Ze heeft de Soul van Nina Simone, de panache van Joni Mitchell, de frisheid van Jade Bird en een stemgeluid zo puur als bronwater.De Oost-Vlaamse singer-songwriter Meskerem Mees, een grande dame van twintig met Ethiopische roots, neemt je bij je nekvel en laat je niet meer los.In 2020 won ze Humo’s Rock Rally en stal ze meteen de harten in België.Meskerem Mees neemt op haar tour de Britse artiest KEVIN! als support mee.

Aperitiefconcert met Tigra & Fortuna met Gwen Cresens & Alano Gruarin op zondag 13 november om 11.00 uur in ’t Kerkske, Kapelsestraat 182 – inkom € 12
Alano speelt, voor het eerst in zijn leven, het legendarische Hammond-orgel, uitstekend vermengd met de klank van Gwen’s accordeon. Alsof twee orkesten samenkomen.In lijn met de goede traditie van Cresens-Gruarin kronkelt de muziek door alle uithoeken van de wereld om thuis te komen in de bekwame handen van deze twee klasse heren. Tigra & Fortuna.

Optreden: Het muziekste jaar ooit met Otto-Jan Ham & Band op woensdag 30 november om 20.30 uur in zaal LUX, Marktplein 1. Inkom. € 16. Otto-Jan Ham blikt samen met zijn uitstekende band terug op het voorbije muziekjaar. “En zonder al té veel weg te geven – want het jaar is nog bezig – maar het zou wel eens het meest bijzondere jaar uit de muziekgeschiedenis ooit kunnen gaan worden. Ok, dat hebben we vorig jaar ook gezegd, maar toen zeiden we maar wat. Ondertussen zijn we gegroeid. Als mens, als muzikant en als professioneel terugblikker op een jaar dat er muzikaal écht toe deed. Sterker nog, en we zeggen het stellig; 2022 was het beste jaar uit de geschiedenis van de muziek. Ooit. Punt.”

Tickets koop je via de webwinkel op www.kapellen.be. – info: www.cckapellen.be

©cckapellen

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *