Districtsburgemeester Carl Geeraerts al week in quarantaine

Berendrecht – Districtsburgemeester Carl Geeraerts (N-VA) zit al ruim een week thuis in quarantaine. Het coranavirus heeft hem te pakken. “Is natuurlijk wel wat schrikken als je dat te horen krijgt. Op dit moment ben ik er gelukkig niet erg ziek van. Koorts heb ik niet, maar ik heb wel wat last van kortademigheid. Rusten is dan ook de boodschap. Dat is als districtsburgemeester niet vanzelfsprekend. Ik voel me verantwoordelijkheid voor wat er in het district gebeurt en wil daarom ook zo goed mogelijk geïnformeerd blijven. Dat gebeurt ook. Videoconferenties maken het mogelijk om de districtscolleges toch te laten doorgaan. Ook via andere communicatiemedia blijf ik op de hoogte van wat er gebeurt. Vanuit het bestuur Antwerpen krijg ik voldoende instroom om de toestand in ons polderdistrict op de voet te volgen. Nu is het wachten tot ik ben uitgeziekt”, zegt Carl Geeraerts weten.

DEEL DIT ARTIKEL

Facebook
Twitter
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *