District Ekeren organiseert infosessie ‘Antwerpen Breekt Uit’

Het district Ekeren investeert in de heraanleg van het Van de Weyngaertplein en de Leo Vermandellei. Het bestuur wenst dit project in te dienen in het kader van de actie ‘Antwerpen Breekt Uit’. Op die manier wil het extra inzetten op ontharding om zo meer ruimte te creëren voor water en groen.

Bij ‘Antwerpen Breekt Uit’ is ook een rol weggelegd voor de bewoners en andere gebruikers van het plein en de straat. Daarom organiseert het district een infosessie op 22 oktober, vanaf 20 uur in Elcks Thuys, Van de Weyngaertplein 13, 2180 Ekeren..
Geïnteresseerden komen er te weten wat meer plek voor water en vergroening allemaal inhoudt en worden naar hun ideeën gevraagd. Wie niet aanwezig kan zijn, kan een bevraging invullen op www.ekeren.be ‘In Ekeren geven we meer plaats aan water’.

Er wordt gevraagd om de social distancing te respecteren en een mondmasker te dragen.
Geïnteresseerden moeten zich verplicht inschrijven. Dat kan op het nummer 03 338 29 07 of via een mail naar wijkoverleg.ekeren@antwerpen.be.

De stad Antwerpen wil haar straten en pleinen zo aangenaam mogelijk maken en wil extra ruimte creëren voor groen en water.
Antwerpen Breekt Uit bundelt verschillende projecten van alle districten die hieraan meewerken.

DEEL DIT ARTIKEL

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recent Nieuws

Recente reacties

Wat te doen in de Polder?

Elke activiteit of evenement in onze polder kan je hier vinden. Weet je niet wat doen vandaag, morgen of volgende week? Kijk dan naar de kalender.

Magazine De Polder